Șapte ani de închisoare pentru un bărbat judecat pentru viol. Victimele faptelor oribile au fost trei minori sub 12 ani

Autor: N.G.
Vineri, 08 Decembrie 2023, ora 16:05
1656 citiri
Șapte ani de închisoare pentru un bărbat judecat pentru viol. Victimele faptelor oribile au fost trei minori sub 12 ani
Bărbatul a fost dus la închisoare pentru executarea pedepsei FOTO Unsplash

Un bărbat din Alba va sta șapte ani la închisoare pentru viol și agresiune sexuală. Acesta a abuzat sexual, în mod repetat, trei minori. Faptele s-au petrecut în perioada 2020-2021, iar victimele aveau doar 8, 9 și 12 ani.

Potrivit rechizitoriului, în cursul anului 2020, pe timpul vacanței școlare de vară, într-o hală dezafectată din incinta fostei societăți comerciale Mobis, din Sebeș, profitând de imposibilitatea persoanei vătămate în vârstă de 12 ani de a-și exprima voința determinată de vârsta fragedă, a întreținut cu minorul un act sexual.

De asemenea, în cursul anului 2021, pe timpul vacanței școlare de vară, aflându-se în locuința sa, profitând de imposibilitatea persoanei vătămate de a-și exprima voința determinată de vârsta fragedă, a întreținut cu minorul ce nu împlinise încă vârsta de 8 ani acte sexuale.

Tot pe timpul vacanței școlare de vară din 2021, aflându-se în locuința sa, în trei dăți diferite și în baza aceleiași rezoluții infracționale, profitând de imposibilitatea persoanei vătămate de a-și exprima voința determinată de vârsta fragedă și urmărind obținerea unei satisfacții sexuale, a manipulat persoana vătămată și comis acte de agresiuni sexuale.

Hotărârea Judecătoriei Sebeș în dosarul de viol, avându-l ca inculpat pe Florin Bîrsan, a fost emisă în 3 august 2023 și confirmată definitiv de Curtea de Apel Alba Iulia în 7 decembrie 2023.

Potrivit IPJ Alba, în 7 decembrie 2023, polițiștii din cadrul Secției 7 de Poliție Rurală Sebeș au depistat un bărbat de 36 de ani, din localitatea Cut, județul Alba, care este posesorul unui mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Sebeș, la aceeași dată.

Bărbatul a fost condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate de 7 ani, o lună și 10 zile închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de viol și agresiune sexuală. Acesta a fost depus în Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vacanță de coșmar pentru un cuplu în India. Soțul a fost bătut crunt, iar soția violată în grup
Vacanță de coșmar pentru un cuplu în India. Soțul a fost bătut crunt, iar soția violată în grup
Trei bărbaţi au fost arestaţi, sâmbătă, pentru că au violat in grup o turistă spaniolă care călătorea cu motocicleta împreună cu soţul ei, într-o regiune izolată din estul Indiei, a...
Scandalul care zguduie lumea sportului: o scrimeră acuză trei sportivi italieni de viol
Scandalul care zguduie lumea sportului: o scrimeră acuză trei sportivi italieni de viol
O scrimeră în vârstă de 17 ani din Uzbekistan a acuzat trei sportivi italieni că au violat-o în timpul unui stagiu de pregătire în Italia, în august 2023, a relatat duminică cotidianul Il...
#agresiune sexuala, #viol, #minori agresati sexual, #inchisoare cu executare , #viol