CSA confirma stabilitatea AIG in Romania

Luni, 15 Septembrie 2008, ora 18:40
2031 citiri
CSA confirma stabilitatea AIG in Romania

Arbitrul asigurarilor din Romania a anuntat, luni, ca indicatorii de solvabilitate si lichiditate ai asiguratorilor AIG Life Asigurari Romania si Societatea de Asigurari AIG Romania respecta cerintele prevazute de reglementarile prudentiale in vigoare, conform situatiilor semestriale transmise CSA.

AIG Life Asigurari Romania si Societatea de Asigurari AIG Romania au ca actionari semnificativi companii din cadrul grupului American International Group, Inc. (AIG).

Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) a facut aceasta precizare in urma informatiilor aparute, luni, in presa centrala din Romania, cu privire la evolutia recenta a titlurilor American International Group (AIG) la bursa din New York, se arata in comunicat.

Cele doua companii prezente pe piata romaneasca de asigurari au inregistrat profit in primul semestru si au incheiate contracte de reasigurare cu mai multi reasiguratori, procentul de risc retinut in cadrul grupului din care fac parte fiind foarte redus, se mai arata in comunicatul CSA.

AIG Life Asigurari Romania este prezenta pe piata romaneasca din 1998 si este controlata de American Life Insurance Company (ALICO), afiliata la American International Group, Inc. (AIG).

Divizia de pensii private obligatorii a grupului, AIG Fond de Pensii, este al patrulea jucator de pe piata romaneasca dupa active si a atras 270.643 de clienti.

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#AIG, #asigurari, #criza, #CSA, #stabilitate , #asigurari