Airbus admite ca si-a spionat angajatii

Joi, 02 Aprilie 2009, ora 17:13
897 citiri
Airbus admite ca si-a spionat angajatii

Reprezentantii companiei Airbus au admis, joi, ca si-au spionat angajatii din Germania, pe care ii suspectau de coruptie.

Toti angajatii companiei care lucrau in Germania au fost spionati in perioada 2005 - 2007, relateaza BBC. In urma perioadei de monitorizare, s-a dovedit ca informatiile avute de companie erau false.

Reprezentantii companiei Airbus au promis ca acest lucru nu se va mai repeta, anuntand personalul care se aflase sub lupa despre acest fapt.

Aceasta situatie apare chiar in contextul in care luni, seful executiv de la Deutsche Bahn si-a dat demisia, dupa ce a iesit la iveala ca zeci de mii de angajati ai companiei fusesera spionati timp de mai multi ani, suspectati fiind de coruptie.

Hartmut Mehdorn a declarat ca nu a stiut ca salariatii erau spionati, dar ca regreta ca acest lucru s-a intamplat, acesta fiind motivul demisiei sale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cancelarul german afirmă că războiul din Ucraina ar putea continua mai mulți ani
Cancelarul german afirmă că războiul din Ucraina ar putea continua mai mulți ani
Olaf Scholz, cancelarul Germaniei crede că războiul din Ucraina ar putea continua timp de mai mulţi ani, poate chiar cinci ani, a declarat el în cadrul unui eveniment din oraşul german...
Habeck la Kiev: "Ucraina are nevoie de tot sprijinul"
Habeck la Kiev: "Ucraina are nevoie de tot sprijinul"
Vicecancelarul german Robert Habeck a făcut o vizită la Kiev, însoțit de o delegație economică din Republica Federală. Pe lângă sprijinul acordat de statul german Ucrainei, s-a vorbit și...
#angajati Airbus spionati, #suspectati corputie, #Germania, #Deutsche Bahn , #stiri Airbus