Ce-a decis să facă celebrul muzician care a fost la un pas de moarte la un concert în România

Joi, 04 Aprilie 2024, ora 18:24
2039 citiri
Ce-a decis să facă celebrul muzician care a fost la un pas de moarte la un concert în România
Artistul Al Di Meola în timpul concertului din Capitală FOTO Facebook

Celebrul chitarist american Al Di Meola revine în România, după ce anul trecut i s-a făcut rău pe scena de la Arenele Romane. El va susţine un concert în 3 iunie, la Sala Palatului.

Show-ul de la Sala Palatului este programat să înceapă la ora 20.00.

Ales de patru ori "cel mai bun chitarist de jazz al tuturor timpurilor", Al Di Meola este cunoscut în rândul iubitorilor muzicii de calitate pentru stilul de fusion-jazz experimental al cărui promotor este. Colaborarile de excepţie pe care le-a avut însă, de-a lungul anilor, cu cele mai reprezentative figuri ale muzicii contemporane printre care se numără Chick Corea, Luciano Pavarotti, Paco de Lucia, Phil Collins, Santana, John McLaughlin, Jimmy Page, Stevie Wonder sau Jean Luc Ponty i-au adus renumele mondial şi titlul de "pioner al muzicii instrumentale interpretate cu sufletul!".

El a fost internat, în septembrie 2023, la Spitalul ”Bagdasar - Arseni” din Capitală, cu probleme cardiace, după ce i s-a făcut rău în timpul concertului din Capitală. După externare, artistul a mulţumit echipei medicale din România şi prietenilor săi Peo Alfonsi şi Sergio Martinez care "m-au ţinut de mână în timp ce eram pe podea în culise ţipând şi gemând".

"Astăzi am fost externat după 5 zile de la Spitalul Bagdasar-Arseni aici în Bucureşti, România! Încă nu-mi vine să cred că s-au întâmplat toate astea! Dr. Valentin Chioncel mi-a salvat viaţa şi îi voi fi veşnic recunoscător lui şi echipei sale incredibile!", a scris atunci pe Facebook artistul. El a mulţumit şi fanilor: "Vă mulţumesc mult pentru toate urările de bine, comentariile şi notele voastre! Şi nu aş fi fost aici fără minunatul meu cardiolog, dr. Valentin de la Spitalul Bagdasar Arseni din Bucureşti! O să o iau mai uşor o perioadă. Am nevoie să mă recuperez complet pentru a mă întoarce să fac muzică şi să o văd pe fetiţa mea Ava crescând. Sunt veşnic recunoscător pentru tot ceea ce fac".

Biletele, între 125 şi 450 de lei, au fost puse în vânzare pe bilet.ro.

Quarterly Report - Editia 4

Orice vot pentru extremiști scade relevanța României în PE
Orice vot pentru extremiști scade relevanța României în PE
Toate planurile despre viitorul Europei depind de cum se va vota la alegerile pentru PE. Candidați și oameni de afaceri au discutat despre oportunități și provocări, la invitația Camerei de...
Ce vor tinerii? Mai mult autoritarism și mai mult NATO
Ce vor tinerii? Mai mult autoritarism și mai mult NATO
Analiză: Tinerii reprezintă 16% din populația României, iar peste 90% dintre ei nu au încredere în partide, parlament și guvern, dar sunt deciși să participe la schimbare. Tinerele...
#Al Di Meola, #concert, #Romania, #infarct , #stiri vedete