Ce se întâmplă cu legendarul Alain Delon. Boala gravă de care suferă și lupta pentru avere a copiilor

Joi, 11 Aprilie 2024, ora 06:21
4503 citiri
Ce se întâmplă cu legendarul Alain Delon. Boala gravă de care suferă și lupta pentru avere a copiilor
Alain Delon are 88 de ani FOTO Twitter / BFMTV

Alain Delon (88 de ani) nu va face apel la plasarea sa sub tutelă consolidată, scrie BFMTV. Actorul "are încredere în tutorele desemnat de instanţă", a adăugat avocatul său. Decizia a fost luată în cadrul unei audienţe care a avut loc la tribunalul judiciar din Montargis (Loiret).

Legendarul star de cinema, care a suferit un accident vascular cerebral în 2019 şi care suferă şi de limfom (cancer al sistemului limfatic), a fost plasat sub protecţie judiciară din ianuarie, cu numirea unui reprezentant legal "pentru îngrijirea sa medicală".

O măsură "excesivă", potrivit avocatului lui Anouchka Delon.

Joi, această măsură a fost transformată în "custodie consolidată", ceea ce înseamnă că el nu mai poate decide singur asupra gestionării bunurilor şi finanţelor sale.

Frank Berton, avocatul fiicei actorului, Anouchka Delon, a considerat această curatelă drept o măsură "greoaie" şi chiar "excesivă", precizând că tutorele lui Alain Delon va fi persoana "externă" care deja exercita funcţia de reprezentant legal.

"Trebuie să fie un lucru dificil pentru el să treacă prin asta", pentru că "nu şi-a pierdut capul", a spus Berton.

Potrivit lui Berton, Alain Delon "urmăreşte ştirile, se exprimă. A existat un raport de expertiză în ianuarie care a spus că există cu siguranţă o anumită afectare a judecăţii sale, dar nu o abolire a judecăţii sale", a subliniat avocatul Anouchka Delon.

De la începutul lunii ianuarie, cei trei copii ai starului duc un război fratricid prin intermediul presei şi al instanţelor de judecată, fiecare dintre ei jurând să protejeze legenda cinematografică a cărei sănătate este în declin.

Fiii săi, Anthony, 59 de ani, şi Alain-Fabien, 29 de ani, consideră că Alain Delon este manipulat de Anouchka, 33 de ani, care le-ar fi ascuns starea sa de sănătate şi ar dori să-l ducă înapoi în Elveţia.

Potrivit fraţilor săi, tânăra de 30 de ani ar dori să-şi repatrieze tatăl în Elveţia, unde a dobândit cetăţenia elveţiană şi unde a locuit în mod regulat, pentru a evita să plătească un impozit ridicat pe moştenire la moartea tatălui lor.

Tânăra i-a dat în judecată pe cei doi fraţi ai săi pentru încălcarea dreptului la viaţă privată, după ce a fost difuzată o înregistrare a unei conversaţii dintre ea şi tatăl ei. Procesul urmează să aibă loc la Paris în aprilie 2025.

Quarterly Report - Editia 4

Patru școli din Canada dau în judecată platformele TikTok, Instagram și Facebook
Patru școli din Canada dau în judecată platformele TikTok, Instagram și Facebook
Patru consilii școlare din Canada, trei din Toronto și unul din Ottawa, au inițiat o acțiune legală împotriva companiilor din spatele rețelelor de socializare, acuzându-le că și-au...
Antena 1 a dat în judecată ProTV. Scandal interminabil cu chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu
Antena 1 a dat în judecată ProTV. Scandal interminabil cu chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu
Conflictul dintre Antena 1 și foștii ”Chefi la Cuțite” Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea se extinde și asupra postului ProTV, care a anunțat recent revenirea...
#alain delon, #actor, #boala, #proces , #stiri vedete