Înapoi la listarea arhivei

23 Mai 2010 - Unirea si-a luat adio de la prima liga!

Unirea Alba-Iulia a jucat ieri ultima partida in prima liga, in fata celor de la Pandurii Targu-Jiu, meci pierdut cu scorul de 0-1. Pentru cel putin un sezon, echipa din Cetate va juca in liga

23 Mai 2010 - Sute de credinciosi din Alba Iulia la slujba de Rusalii

Credinciosii din Alba Iulia au fost prezenti astazi in numar mare la Catedrala Reintregirii Neamului pentru a lua parte la slujba de Rusalii oficiata de IPS Andrei.

23 Mai 2010 - Peste 600 de oameni in Poiana cu Narcise de la Negrileasa

Cateva sute de persoane au fost prezente astazi in Poiana cu Narcise de la Negrileasa, unde a fost organizat si un minispectacol de muzica si dansuri populare.

23 Mai 2010 - Sistem informatic performant la Primaria Alba Iulia

Industrial Software si Intergraph Computer Services sunt firmele care au castigat licitatia pentru implementarea unui proiect informational in cadrul Primariei Alba Iulia.

23 Mai 2010 - Expozitie cu fotografii din natura la Zlatna

Elevii de la Grupul Scolar "Avram Iancu" din Zlatna vor deschide maine in institutie o sala de expozitii cu caracter permanent. Vor putea fi vazute fotografii din natura, in special din ariile

23 Mai 2010 - Colegiul Tehnic Apulum, scoala europeana

Colegiul Tehnic "Apulum" din Alba Iulia a primit la sfastitul acestei saptamani din partea Ministerulu Educatiei certificatul de "Scoala europeana".

23 Mai 2010 - Daniel Tudor are o piesa in topurile muzicale din Germania

Daniel Tudor are o piesa care a stat 11 zile pe locul I intr-un top specializat in muzica, realizat de ascultatorii din Germania. Piesa "Pulse of life" este si acum in primele zece melodii de pe

23 Mai 2010 - Salvati-o pe Beatrice!

Beatrice s-a nascut prematur si se lupta cu o boala care poate fi tratata la o clinica din Ucraina. Micuta are nevoie si de un transplant de celule stem care se face in Germania.