Înapoi la listarea arhivei

27 Decembrie 2011 - Trei frati au murit intr-un cumplit accident rutier pe DN1 in Alba

Accident cumplit pe DN1, in judetul Alba, pe raza comunei Miraslau. Trei frati, pasageri intr-un autoturism, au decedat marti seara dupa ce masina a intrat intr-un autocar.

27 Decembrie 2011 - Asediu la Curtea de Apel Alba Iulia: 62 de arestati pentru contrabanda cu tigari raman dupa gratii

Curtea de Apel Alba Iulia a fost luata cu asalt marti de arestati, jandarmi, politisti, trupe speciale, avocati si rude ale inculpatilor. Spatiul instantei, atat cel public, cat si in sala de

27 Decembrie 2011 - Colindatori din Alba in 1939: *Hai sa mergem repede, ca termina oamenii banii*

Obiceiurile de colindat practicate in Alba in anul 1939 sunt descrise cu lux de amanunte de elevii de la scolile din Cugir in lucraruile de control la Religie, primite inainte de vacanta de iarna.

27 Decembrie 2011 - Dascalii nominalizati in campania "Profesorii cu care Alba se mandreste"

In urma nominalizarilor facute de cititori pe site-ul alba.adevarul.ro, redactia "Adevarul", impreuna cu un juriu de specialitate, a stabilit lista finala a dascalilor care intra in cursa pentru "Top

27 Decembrie 2011 - Turisti blocati in Muntii Sebesului, salvati de jandarmi

Un grup de turisti format din opt persoane, trei femei, trei barbati si doi copii, a ramas blocat luni dupa-amiaza pe un drum forestier din Muntii Sebesului.

27 Decembrie 2011 - "Colinzile", obiect vestimentar unic din lemn de salcie folosit de tinerii colindatori din Mogos VIDEO

Comuna Mogos este situata in inima Muntilor Apuseni, in bazinul depresionar al masivului Trascau, un loc unde traditiile si obiceiurile s-au pastrat inca de la inceputuri si pana in zilele noastre.

27 Decembrie 2011 - Marile falimente din Alba au provocat pagube de zeci de milioane de euro

Marile falimente ale judetului Alba au produs o gaura de zeci de milioane de euro, bani care, foarte probabil, nu vor mai putea fi recuperati integral niciodata.