Înapoi la listarea arhivei

15 August 2022 - Din nou aur pentru David Popovici la Roma. Inotatorul roman, a castigat proba de 200 metri liber

Inotatorul roman David Popovici este de neoprit. Sportivul legitimat la Dinamo, a castigat luni, medalia de aut la proba de 200 metri liber, devenind campion european.

15 August 2022 - FOTO: Final de cariera militara pentru un subofiter de la ISU Alba. Momente emotionante

Plutonier adjutant sef Cristian Nitescu de la ISU Alba a trecut in rezerva, cu drept de pensie, in cadrul unui ceremonial militar. Colegii i-au multumit pentru activitatea desfasurata.

15 August 2022 - Zece permise retinute si peste 600 de vitezomani amendati, dupa o actiune in trafic a politistilor din Alba

Politistii rutieri din cadrul IPJ Alba, au derulat timp de o saptamana, o actiune pentru cresterea gradului de siguranta rutiera, pe drumurile din judet.

15 August 2022 - Urmarire in trafic in Aiud: Un sofer beat nu a oprit la semnalul politistilor

Un sofer din Aiud, in varsta de 60 de ani, aflat sub influenta bauturilor alcoolice, nu a oprit duminica la semnalul politistilor, si a incercat sa scape cu fuga.

15 August 2022 - Casa lovita de un fulger, la Ighiu. Acoperisul a fost cuprins de un incendiu

Acoperisul unei locuinte din comuna Ighiu, a fost cuprins de un incendiu, luni dupa-amiaza, ce a fost lovit direct de un trasnet.

15 August 2022 - Sofer din Cugir, cu alcoolemie de peste 1 la mie, depistat de politisti

Un sofer din orasul Cugir, a fost depistat luni dimineata, la un control in trafic, de catre politistii rutieri din localitate, la volanul masinii pe care o conducea, cu o alcoolemie de 1,47 mg/l

15 August 2022 - A urcat beat la volan. Sofer din Orastie, depistat de politistii din Teius

Un sofer municipiul Orastie, a fost depistat duminica seara, la un control in trafic, de catre politistii rutieri din Teius, la volanul masinii pe care o conducea, cu o alcoolemie de 0,53 mg/l alcool

15 August 2022 - Minora din Santimbru, cautata de politisti si familie, a fost GASITA

Minora in varsta de 17 de ani, din comuna Santimbru, care a plecat de acasa si nu s-a mai intors inapoi, a fost gasita luni de catre politisti.

15 August 2022 - Sarbatoare mare in lumea crestina: Adormirea Maicii Domnului sau Sfanta Maria Mare

Crestinii ortodocsi si greco- catolici sarbatoresc astazi Adormirea Maicii Domnului sau Sfanta Maria Mare.

15 August 2022 - Atentionari COD GALBEN de furtuni si ploi torentiale in ALBA si alte judete din tara. Zonele vizate

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a actualizat atentionarile de furtuni si ploi torentiale. Este Cod Galben de instabilitate atmosferica temporar accentuata pana luni seara.

15 August 2022 - Romania, pe locul al doilea "all times" in Hall of Fame-ul Olimpiadei Internationale de Informatica, cu 123 de medalii

Romania se afla pe locul al doilea "all times" in Hall of Fame-ul Olimpiadei Internationale de Informatica, cu 123 de medalii, a anuntat duminica ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu.