Articole despre "pensionare amendament coclici"

Rezultatele 1 - 1 din 1 (0.060 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Varsta de pensionare pentru cei din Cetatea de Balta si Jidvei a fost redusa cu 2 ani

Vineri, 25 Martie 2011, ora 02:02

Varsta de pensionare pentru cei din Cetatea de Balta si Jidvei a fost redusa cu 2 aniDeputatul PSD, Radu Coclici a fost co-initiatorul mai multor amendamente inca de anul trecut din Parlamentul Romaniei, prin care Legea 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice a suferit o serie de modificari importante fata de forma propusa initial.

Astfel, impreuna cu deputatul de Maramures Zoicas Gheorghe si alti parlamentari, deputatul Radu Coclici a reusit sa modifice continutul articolului 65 (5) din 263/2010 care acum prevede: "persoanele care au locuit cel putin 30 de ani in zonele afectate de poluarea remanenta datorita extractiei si prelucrarii minereurilor neferoase cu continut de cupru, plumb, sulf, cadmiu, arseniu, zinc, mangan, fluor, clor, respectiv Baia Mare, Copsa Mica si Zlatna, pe o raza de opt kilometri in jurul acestor localitati, beneficiaza de reducerea varstei standard de pensionare cu doi ani fara penalizarea prevazuta in articol".

"Desi legea a fost votata inca de anul trecut, cu un circ imens dupa cum se stie legat de furtul evident al doamnei Roberta Anastase, am preferat sa astept sa vad negru pe alb normele de aplicare a legii. Acum pot sa afirm cu tarie ca am reusit sa introduc pe acea lista mai multe localitati din judetul Alba, din mai multe colegii.

Vor beneficia de reducerea cu 2 ani a varstei de pensionare cei care au locuit cel putin 30 de ani in urmatoarele localitati din judetul nostru: Cetatea de Balta, Craciunelu de Sus, Santamarie si Tatarlaua apartinatoare comunei Cetatea de Balta; localitatile Jidvei, Balcaciu, ...

Personalitati / Radu Coclici914 vizite[ Informatia de Alba ]


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor