1 Decembrie 2020 la Alba Iulia, in pandemie: Fara parada militara, concerte si masa populara. Ce spune primarul Gabriel Plesa

Sursa: Alba24.ro
Vineri, 30 Octombrie 2020, ora 11:10
30 citiri
Ziua de 1 Decembrie la Alba Iulia nu va semana in acest an cu cele din anii trecuti, din cauza riscurilor pe care le presupune epidemia de coronavirus.
Primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Plesa, a declarat penru Alba24 ca anul acesta, Ziua Nationala va fi sarbatorita in oras in conditii de pandemie. Principala preocupare a autoritatilor, spne acesta, este evitarea aglomeratiilor.
Gabriel Plesa a spus ca 1 Decembrie se va desfasura fara parada militara, fara scena de concerte si fara masa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.