245 persoane din judetul Alba prinsi fara masca, in ultimele 24 de ore. Politistii au dat amenzi in valoare de 6.000 lei. O persoana nu a respectat legea carantinarii si a izolarii

Vineri, 23 Octombrie 2020, ora 19:18
31 citiri
Actiune a politistilor impreuna cu membrii celorlalte structuri ale MAI, in Alba. Oamenii legii au organizat mai multe controale pentru a vedea daca in zonele aglomerate sunt respectate regulile de prevenire a raspandirii COVID-19. Au fost aplicate sanctiuni pentru cei care nu poarta masti de protectie.
In total au fost amendate de catre oamenii legii, 245 de persoane din judet, care nu purtau masca de protectie, cuantumul amenzilor ridicandu -se la valoarea de 6.000 lei.
Un barbat din judetul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Opinia Transilvana