29 octombrie: Prima sedinta a noului Consiliu Local al municipiului Alba Iulia, rectificarea bugetului general de venituri si cheltuieli pentru anul 2020 si aprobarea documentatiei pentru extinderea retelei de apa pe mai multe strazi din municipiu, pe ord

Vineri, 23 Octombrie 2020, ora 22:32
25 citiri
Consiliul Local al municipiului Alba Iulia este convocat in sedinta ordinara pentru ziua de joi, 29 septembrie 2020, de la ora 13:00, care va avea loc la sediul Primariei municipiului Alba Iulia. Intre proiectele de pe Ordinea de zi se afla si rectificarea bugetului general de venituri si cheltuieli pentru anul 2020 si aprobarea documentatiei pentru extinderea retelei de apa pe mai multe strazi din municipiu.

PROIECT AL ORDINII DE ZI:

1. Proiect de hotarare privind rectificarea bugetului ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea