71 elevi ai Colegiului National Militar, Mihai Viteazul" Alba Iulia confirmati pozitiv cu coronavirus. Patru elevi internati in spital

Joi, 25 Februarie 2021, ora 18:19
31 citiri
Un numar de 71 de elevi de la Colegiul National Militar, Mihai Viteazul" Alba Iulia, sunt confirmati pozitiv cu COVID - 19, se arata intr - un comunicat de presa oferit de catre conducerea unitatii liceale.
Dintre acestia, 4 elevi cu forme usoare ale bolii, sunt internati in unitati medicale sau in cele militare, mai arata sursa citata.
Din totalul de 462 de elevi ai Colegiului National Militar, Mihai Viteazul" din Alba Iulia, la data de 24.02.2021 erau confirmati pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Opinia Transilvana