A fost amenajata o insula de intoarcere a autovehiculelor in Partos. Soferii pot intoarce masinile de pe sensul Alba Iulia - Sebes, pe cel opus

Vineri, 16 Aprilie 2021, ora 18:25
52 citiri
Primarul Municipiului Alba Iulia, Gabriel Plesa, a declarat in cadrul unei postari pe pagina de socializare, ca autoritatile locale din subordinea sa, au realizat o amenajare rutiera in vecinatatea podului peste Mures, la iesirea spre Sebes.
Mai concret, a fost realizata o asa numita insula de intoarcere a vehiculelor de pe sensul de circulatie Alba Iulia - Sebes pe sensul opus Sebes - Alba Iulia.
Sensul giratoriu provizoriu de la intersectia strazii Regimentul V Vanatori cu strada Dacilor, din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Opinia Transilvana