ACEsIUNI PENTRU PREVENIREA SI LIMITAREA RASPANDIRII COVID-19 IN ZONELE AGLOMERATE in Alba: Au fost verificati 194 de agenti economici si 194 de mijloace de transport. Au fost aplicate 221 sanctiuni pentru nerespectarea masurilor de protectie individuala

Sambata, 17 Octombrie 2020, ora 17:17
27 citiri
Vineri, politistii din Alba, au continuat controalele in zonele aglomerate, societati comerciale, piete, targuri, tease si mijloacele de transport.
Politistii, jandarmii si pompierii au controlat in ultimele 24 de ore, peste 100 de societati comerciale si aproape 100 de mijloace de transport, pentru a vedea daca sunt respectate masurile de raspandire a noului tip de coronavirus.
La verificari au participat politistii de la IPJ Alba, jandarmi, pompieri, politisti locali, precum si reprezentanti ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Opinia Transilvana