ALEGERI LOCALE 2016: LISTA presedintilor de la birourile electorale si loctiitorii acestora. 316.241 de alegatori in judetul Alba

Sursa: Alba24.ro
Joi, 14 Aprilie 2016, ora 23:59
469 citiri
Pentru organizarea alegerilor locale din 5 iunie 2016, in urma tragerilor la sorti de la Tribunalul Alba, au fost desemnate persoanele care vor fi presedinti si loctiitori de birouri electorale din judet.

Presedinte al Biroului Electoral de Circumscriptie Judeteana nr. 1 Alba a fost desemnat judecatorul Florica Schiopu, iar loctiitor este judecatorul Laura Rusu.

Apoi, din lista cu persoane inscrise in Corpul expertilor electorali, intocmita de AEP, au fost desemnati, prin tragere la sorti, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.