Artistii de la SEZI, intr-o expozitie colectiva la Castelul Cantacuzino. Octavia si Lucian Lois, inspirati de arta traditionala

Sursa: Alba24.ro
Miercuri, 08 Iulie 2020, ora 23:59
23 citiri
Stilul Neoromanesc este unul dintre cele mai importante stiluri arhitecturale din tara noastra, punctand un moment in care Romania se aliniaza la un curent international important - Art Nouveau.
Expozitia Detaliul Neoromanesc de la Castelul Cantacuzino Busteni aduce la un loc pictura, carte, sculptura, mozaic, fotografie, mobilier, tesaturi, serigrafie, broderie.
Printre artistii gazduiti acolo se numara si arhitectii Octavia si Lucian Lois, impreuna cu artistii in lemn Viorel Bota si Adrian ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.