Autoritatile din Alba si Bihor vor sa lege doua zone carstice din Apuseni, printr-un drum forestier reabilitat ca drum judetean

Sursa: Alba24.ro
Miercuri, 24 Martie 2021, ora 08:10
34 citiri
Presedintii consiliilor judetene din Alba si Bihor, Ion Dumitrel si Ilie Bolojan, au avut o intalnire de lucru pentru un proiect comun al celor doua judete.
Este vorba despre realizarea unui drum care sa lege cele doua zone carstice din cele doua judete, in lungime de peste 20 de kilometri.
"M-am intalnit, la Oradea, cu Ilie Bolojan - Presedintele Consiliului Judetean Bihor, intr-o sedinta tehnica care a avut ca tema parteneriatul pentru dezvoltarea si valorificarea unei zone cu potential ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.