Calin Maties indignat de lipsa de sustinere pentru sectorul HoReCa in Alba. "Un fel de: comentati ca va tot inchidem?? No, las ca va aratam noi!"

Luni, 08 Februarie 2021, ora 12:33
26 citiri
Senatorul PSD de Alba, Calin Maties spune ca intr-o audienta la prefectul de Alba, a cerut masuri concrete de ajutorare HORECA la nivel de judet care sa copieze modelul de la Cluj, unde nu s-a inchis industria. In schimb, spune el, dupa audienta, "in week-end politistii, ITM, DSP si DSV au rupt usile tuturor localurilor de alimentatie publica, restaurantelor si cafenelelor!"

"Multumim din inima partidului si mai ales celor care, atat de scrofulosi, il slujesc! Numai ce am fost vineri in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea