Cat preconizeaza Ministerul Sanatatii ca va mai dura pandemia. Nelu Tataru: "Sper sa fie o luna, doua de purtat masca, de purtat in spatiile inchise, mijloace de transport, la serviciu."

Joi, 04 Iunie 2020, ora 12:30
32 citiri
Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru la Digi24 : "Sper sa fie o luna, doua de purtat masca, de purtat in spatiile inchise, mijloace de transport, la serviciu." Acesta a mai spus ca vom purta masca atata timp cat vom mai avea cazuri noi "ca minim gest de protectie".
"Atata timp cat vom mai vedea ca mai avem cazuri noi, vom purta masca, ca minim gest de protectie. Ramanem la o cale de transmitere cea mai importanta: aerogena", a spus Nelu Tataru intr-un interviu la Digi24.
Intrebat daca ar putea fi ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea