Comunicat de presa al senatorului PSD Calin Maties: Batranii din Alba au ajuns bataia de joc a CJ Alba si a lui Ion Dumitrel (P)

Sursa: Alba24.ro
Marti, 13 Aprilie 2021, ora 11:11
26 citiri
Domnule Ion Dumitrel, cu toate institutiile statului roman in subordine, cum este posibil sa spuneti ca nu ati stiut de tratamentul inuman la care sunt supusi seniorii dintr-o institutie apartinand Bisericii Ortodoxe Romane cu care colaborati de peste 15 ani?!
Modul in care au fost tratati cei 9 beneficiari ai "Asezamantului social de la Galda de Jos- Locuinta protejata pentru persoane cu handicap" ar trebui sa ne faca pe toti sa ne gandim de doua ori pe mana cui ne lasam parintii si bunicii. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.