Comunicat Ioan Dirzu: Produse romanesti pe masa fiecarui roman - un program propus de PSD pentru sustinerea fermierilor (P)

Sursa: Alba24.ro
Miercuri, 11 Noiembrie 2020, ora 11:54
22 citiri
" Potentialul alimentar al Romaniei poate asigura hrana pentru o populatie dubla fata de cea pe care o are acum tara noastra. Totusi, Romania importa masiv produse agroalimentare. Numai in primul semestru al anului 2020 deficitul in acest domeniu a depasit 1 miliard de euro.
Partidul Social Democrat propune o solutie simpla si eficienta: un program bine pus la punct care sa asigure fiecarui roman acces la produse proaspete si de calitate, la preturi rezonabile. Prin programul "Produse proaspete ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.