Cunoscuta profesoara, "pro-USR", si-a jignit jumatate dintre colegi si a cerut sa nu se mareasca salariile: "Dintre profesori, avem 40% analfabeti functional"

Duminica, 21 Februarie 2021, ora 12:31
47 citiri
Controversata profesoara, care a ajuns cunoscuta pentru postarile sale pe site-urile de socializare pro-USR, Cristina Tunegaru, si-a umilit colegii pe care i-a numit, pe aproximativ jumatate dintre ei, "analfabeti functional". Aceasta a mai sustinut ca profesorii nu merita sa li se mareasca salariile pentru ca nu ar aduce un plus de calitate in invatamant.

"Studiile reale au aratat ca profesorul este cheia in educatie, investitiile in profesori asigura o educatie de calitate. Din pacate, de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea