Din 2021, margarina, popcornul pentru microunde, supele la plic si chipsurile, cu un continut ridicat de acizi trans, periculosi pentru sanatate, INTERZISE prin lege

Luni, 03 August 2020, ora 09:30
32 citiri
Acest proiect de lege a fost initiat de senatorul USR Adrian Wiener , iar prevederile sale ar urma sa intre in vigoare la 1 aprilie 2021.
Deputatii au adoptat, marti, proiectul de lege USR privind limitarea continutului de acizi grasi trans in produsele alimentare destinate consumului uman. Proiectul merge la promulgare, la presedinte.
Proiectul se aplica tuturor produselor alimentare destinate consumatorului final, inclusiv produselor alimentare livrate de unitatile de alimentatie publica si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea