Dincolo de intentia buna cu care ministrul Educatiei realizeaza controalele inopinante din scoli, trebuie totusi sa fie respectate conditiile legii

Duminica, 19 Ianuarie 2020, ora 12:30
92 citiri
Dincolo de intentia buna cu care ministrul Educatiei realizeaza controalele inopinante din scoli, trebuie totusi sa fie respectate conditiile legiiFederatia Sindicatelor Libere din Invatamant (FSLI), in urma controalelor inopinante din scoli, realizate de catre ministrul Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie, a realizat un comunicat de presa prin care doreste sa atraga atentia asupra faptului ca, desi intentiile acestei actiuni sunt bune, trebuie totusi sa fie respectate conditiile legii.
Ce ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea