DOCUMENT| Noi MASURI impotriva COVID-19 impuse in Cut, Dostat si Vintu de Jos, ca urmare a evolutiei pandemiei. Hotarare a CJSU

Duminica, 11 Aprilie 2021, ora 18:30
38 citiri
Comunele Cut, Dostat si Vintu de Jos vor intra sub incidenta unui nou set de restrictii anti-COVID, din cauza evolutiei pandemiei de Covid-19 pe teritoriul lor.

Art. 1. Se constata rata de incidenta cumulata la 14 zile a cazurilor de imbolnavire cu SARS-CoV-2, la data de 11.04.2021, pentru fiecare unitate administrativ-teritoriala de pe raza judetului Alba, conform Anexei la prezenta hotarare.

Art. 2. (1) La nivelul comunelor Cut si Vintu de Jos unde rata de incidenta cumulata la 14 zile a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea