Doi tineri au publicat o SCRISOARE deschisa catre autoritati, rugandu-i sa isi poata organiza nunta. "Eu vad o mare nedreptate!"

Duminica, 21 Martie 2021, ora 22:31
46 citiri
Nuntile pe timpul pandemiei nu se compara cu cele din anii precedenti, in care virusul pandemic nu exista . In acest sens, doi tineri din localitatea Dobric, comuna Caianu Mic, au trimis autoritatilor judetene si nationale o scrisoare deschisa prin care le cer sa vina in sprijinul tuturor celor care sunt in aceeasi situatie ca si ei: vor sa faca nunta si nu le este permis.

Printre cei carora tinerii le-au transmis mesajul lor se numara premierul Florin Catu, vicepremierii Dan Barna si Kelemen ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea