Expozitie de fotografie dedicata Zilei Nationale a Romaniei la Alba Iulia. Sunt prezentate faptele de arme ale Regimentului 50 Infanterie Alba Iulia

Luni, 23 Noiembrie 2020, ora 17:06
23 citiri
In Cetatea Alba Iulia a fost vernisata luni, expozitia de fotografie istorica, in cadrul careia sunt prezentate sau reconstituite, faptele de arme ale Regimentului 50 Infanterie Alba Iulia.
Organizatorii expozitiei sunt Centrul de Cultura "Augustin Bena" Alba Iulia in colaborare cu Muzeul National al Unirii din Alba Iulia, fiind deschisa in zona Portii a III-a a Cetatii Alba Carolina.
Ziua Nationala a Romaniei va fi marcata si printr-o expozitie de fotografie care reconstituie actiunile ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Opinia Transilvana