Fetita de 14 ani din Alba Iulia, agresata sexual de un barbat in timp ce se afla intr-un autobuz. Agresorul, cercetat de Politie

Sursa: Alba24.ro
Sambata, 24 Iulie 2021, ora 21:11
31 citiri
O fetita de 14 ani din Alba Iulia a fost agresata sexual de un barbat din comuna Ciugud, vineri seara, in timp ce se afla intr-un autobuz.
Reprezentantii IPJ Alba au transmis, la solicitarea Alba24, ca politistii din Alba Iulia il cerceteaza pe un barbat de 51 de ani, din comuna Ciugud, care este banuit de savarsirea infractiunii de agresiune sexuala.
Se pare ca, in seara zilei de vineri, 23 iulie 2021, in timp ce se afla intr-un autobuz, ar fi exercitat acte de agresiune sexuala asupra unei ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.