FOTO: Elevii din Aiud, intampinati cu "porti de dezinfectie", la intrarea in scoli. Pregatiri pentru activitatile ce incep marti

Sursa: Alba24.ro
Luni, 01 Iunie 2020, ora 21:11
25 citiri
La Aiud au fost montate "porti de dezinfectie" la toate scolile din municipiu, a anuntat Primaria, pe Facebook. Este una dintre masurile de protectie sanitara aplicata in oras, pentru revenirea elevilor in scoli, din 2 iunie.
"Pentru siguranta elevilor si a cadrelor didactice au fost montate porti de dezinfectie la toate scolile din municipiul Aiud", au precizat reprezentantii Primariei.
Vezi si ALBA: Jumatate dintre elevii din clasele VIII, XII si XII NU vin la scoala in 2 iunie. LISTA ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.