FOTO| Gradina urbana de peste 2,9 hectare pe latura de Nord a Cetatii Alba Carolina. A inceput implementarea proiectului in valoare de peste 9.000.000 de lei

Miercuri, 08 Iulie 2020, ora 12:33
25 citiri
A inceput implementarea proiectului "RECONVERSIA FUNCEsIONALA, SANEs EXTERIOR - LATURA DE NORD A CETAEsII ALBA CAROLINA, SPAEsII PUBLICE AMENAJATE PENTRU AGREMENT SI PETRECEREA TIMPULUI LIBER" prin derularea achizitiilor pentru proiectul tehnic, executia lucrarilor si dirigentie de santier.

La procedura pentru achizitia proiectului tehnic si executia lucrarilor au participat 2 ofertanti si, daca nu vor exista contestatii, contractul este programat pentru semnare in 15 iulie 2020.
Proiectul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea