FOTO STIREA TA: Peisaj dezolant in padurea de pe dealul Mamut de langa Alba Iulia. "Mai putini copaci si mai multe PET-uri"

Sursa: Alba24.ro
Joi, 27 August 2020, ora 21:11
33 citiri
Un peisaj dezolant, cu gramezi de PET-uri uitate in padure, a fost surprins joi, pe dealul Mamut de langa Alba Iulia. Un cititor Alba24 a fotografiat mai multe sticle de plastic imprastiate in padure, intr-o zona in care au fost efectuate recent rarituri.
Reamintim faptul ca pe dealul Mamut de langa Alba Iulia, pe un fond forestier proprietate privata, in aceasta vara a inceput o operatiune de taiere a mai multor arbori, pentru a obtine arborete valoroase si pentru a proteja pomii de boli si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.