FOTO STIREA TA| Un alegator din Alba, sustine ca ar fi primit o coroana mortuara in fata portii, dupa ce ar fi refuzat sa voteze vechea administratie a comunei

Miercuri, 30 Septembrie 2020, ora 12:33
39 citiri
Un alegator din judetul Alba, sustine ca ar fi primit o coroana de flori, dupa ce si-a exprimat nemultumirea fata de precedenta administratie a comunei Jidvei, si a declarat ca nu ii va mai vota in cadrul acestor alegeri locale.

Un cititor al ziarulunirea.ro, a trimis pe adresa redactiei, un mesaj, prin care relateaza cele intamplate si isi exprima nemultumirea fata de acest comportament.

"Act de terorism, manifestat sub obladuirea unei primarii impotriva unui cetatean care si-a exprimat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea