FOTO: Tabara Internationala de Arta Plastica Inter-Art, la Aiud. Ateliere si expozitii de pictura, grafica, sculptura. PROGRAM

Sursa: Alba24.ro
Luni, 12 August 2019, ora 14:12
47 citiri
Tabara Internationala de Arta Plastica Inter-Art ajunsa la cea de XXIV-a editie, se desfasoara la Aiud pana in 26 august si reuneste 34 de artisti plastici valorosi din 19 de tari.
Duminica a avut loc festivitatea de deschidere a taberei, urmata de Expozitia Internationala de Mail-Art aflata la editia a XXVI-a, cu tema Radacini.
Expozitia de pe simezele Galeriilor Inter-Art Aiud prezinta lucrarile artistilor plastici din: Albania: Oriola Kureta Semenescu, Brazilia: Andreia Dirschnabel, Canada: ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.