FOTO-VIDEO ALEGERI LOCALE 2016 in ALBA. Mircea Hava: "Voi astepta rezultatul alegerilor ca un om normal, cu emotii. Voi castiga"

Sursa: Alba24.ro
Duminica, 05 Iunie 2016, ora 23:59
63 citiri
Presedintele PNL Alba, Mircea Hava, a votat duminica, in jurul orei 10.30. Acesta candideaza pentru cel de-al saselea mandat de primar al municipiului Alba Iulia.

Mircea Hava s-a prezentat la vot, impreuna cu familia, duminica dimineata, in jurul orei 10.30, la Sectia de votare nr. 22 de la Scoala Generala "Mihai Eminescu" din Alba Iulia.

"Am venit impreuna cu generatia tanara, pentru ei. Gandurile mele sunt inspre ei. Pentru ei am votat pentru ca ei inseamna viitorul si ei trebuie sa creasca ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.