FOTO VIDEO| Un tanar cuplu de albaiulieni vinde martisoare confectionate manual. Decoratiuni pictate sau din flori uscate, realizate de maini extrem de iscusite

Luni, 01 Martie 2021, ora 22:32
39 citiri
Doi tineri cu probleme de sanatate din Alba Iulia vand martisoare confectionate manual, cu multa iscusinta, chiar de catre ei insisi.

Amalia are 28 de ani si este originara din Salciua, si s-a nascut prematur, fapt care a dus la tetrapareza spastica, iar Alexandru are 26 de ani si este din Curtea de Arges, care sufera de parablegie.

Cei doi s-au cunoscut pe internet si s-au mutat impreuna in Alba Iulia, in urma cu patru ani, iar dupa doar doi ani a luat nastere "Atelierul Chitibus", o mica ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea