FOTO / VIDEO UPDATE: Avansari in grad pentru merite exceptionale la Alba Iulia, de Ziua Politiei Romane. LISTA celor avansati in grad

Luni, 25 Martie 2019, ora 15:32
97 citiri
Zeci de politisti au fost avansati in grad, la Alba Iulia pentru merite exceptionale. Astfel de avansari au loc in fiecare an atunci cand este sarbatorita Ziua Politiei Romane.

Zeci de politisti albaiulieni au fost premiati si avansati in grad luni, incepand cu ora 11.00, in cadrul unui eveniment organizat in sala de spectacole a Casei de Cultura a Studentilor din Alba Iulia.

Oamenii legii au fost premiati pentru performantele obtinute de-a lungul carierei. Evenimentul face parte din cadrul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea