Fotografii de arhiva si ilustratii care surprind imagini din istoria orasului Alba Iulia, expuse la Centrul "Augustin Bena"

Sursa: Alba24.ro
Joi, 26 Noiembrie 2020, ora 20:10
31 citiri
Spatiul expozitional urban al Centrului de Cultura "Augustin Bena" Alba gazduieste, incepand de joi, o expozitie cu fotografii de arhiva si schite care surprind imagini din istoria municipiului Alba Iulia. Fotografiile sunt din perioada anului 1918 si contin instantanee cu strazi, piete, institutii administrative sau de cultura, zone de promenada, dar si imagini cu locuitorii orasului.
Printre acestea se regasesc si instantanee vechi cu Hotelul Apulum din centrul municipiului, imobil care in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.