Inghesuiala pe Aeroportul Henri Coanda. SUTE de pasageri asteapta umar la umar pe culoarul de iesire, din cauza controalelor anti-Covid. ,,Felicitari pentru organizare"

Vineri, 03 Iulie 2020, ora 22:30
29 citiri
Sapte curse au aterizat pe Aeroportul Henri Coanda vineri dupa-amiaza, in interval de o ora, potrivit orarului afisat pe site-ul aeroportului.

Aglomeratie mare pe Aeroportul Henri Coanda la terminalul Sosiri. Sute de pasageri care au aterizat vineri cu mai multe curse sosite la intervale scurte s-au inghesuit pe culoarul de iesire. Cauza este numarul mic de angajati ai Directiei de Sanatate Publica (DSP) care proceseaza declaratiile calatorilor, sustin reprezentantii aeroportului. Ei spun ca, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea