Inscrieri CLASA PREGATITOARE 2021: Cererile pot fi depuse din 29 martie, inclusiv online. Calendar si noutati pentru parinti

Sursa: Alba24.ro
Luni, 15 Martie 2021, ora 11:12
18 citiri
Inscriere clasa pregatitoare 2021-2022: Cererile pentru inscrierea la clasa pregatitoare vor putea fi transmise si online, din 29 martie.
Pana atunci, in aceasta saptamana, scolile si inspectoratele scolare afiseaza planul de scolarizare propus si numarul de clase pregatitoare alocate - data de referinta miercuri, 17 martie.
Din 10 mai incepe procesarea cererilor si documentelor depuse de parinti/tutori legali, iar in 20 mai vor fi afisate listele cu copiii inmatriculati si locurile ramase ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.