Institutul de Sanatate Publica a actualizat definitiile pentru COVID 19, privind Sindromul respirator acut, contact direct, decesul pacientilor COVID 19, prioritatea la testarea privind COVID 19.

Marti, 11 August 2020, ora 12:22
18 citiri
Institutul National de Sanatate Publica (INSP) a actualizat definitiile de caz pentru Sindromul respirator acut cu noul coronavirus (COVID-19).
Potrivit INSP, caz suspect este orice persoana cu infectie respiratorie acuta (debut brusc cu cel putin unul din urmatoarele simptome: tuse, febra, dificultate in respiratie (scurtarea respiratiei) sau orice persoana cu pneumonie, bronhopneumonie +/- pleurezie, dar si orice persoana cu infectie respiratorie acuta severa (SARI) (febra sau istoric de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Opinia Transilvana