INTERVIU: Visul american, trait de un medic din Alba Iulia. Cum a ajuns Remus Vezan la varful unei companii de top din SUA

Sursa: Alba24.ro
Sambata, 22 August 2020, ora 21:11
66 citiri
Remus Vezan conduce cea mai valoroasa echipa de medici cercetatori in domeniul terapiei celulare la nivel mondial si supervizeaza testele clinice cu aceasta terapie.
Este in prezent director executiv al companiei Kite din Santa Monica (SUA), parte a grupului Gilead, producatorul Remdesivir (medicamentul utilizat in cazul COVID-19).
Remus Vezan este din Alba Iulia, unde a terminat Colegiul "Horea, Closca si Crisan", dupa care a urmat studii medicale la Universitatea de Medicina si Farmacie din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.