Ioan Dirzu: Circa 10.000 de familii din Alba ar beneficia de legea care prevede cresteri salariale in sanatate si educatie

Vineri, 11 Noiembrie 2016, ora 18:33
65 citiri
Liderul PSD Alba, Ioan Dirzu, a declarat miercuri in cadrul unei conferinte de presa ca aproximativ 10.000 de familii ar beneficia de legea care prevede cresteri salariale in sanatate si educatie, adoptata recent de deputati, insa contestata de Guvern.

Ioan Dirzu a spus ca in judetul Alba 5.400 de persoane lucreaza in educatie si 4.200 in sistemul sanitar, iar bugetul national permite majorarea.

"La ce a trimis judetul Alba in Parlamentul Romaniei cinci deputati, ca prezenti sa fie doar doi. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea