Ion Iliescu, primul presedinte post-decembrist, implineste astazi 91 de ani. ,,Isi traieste linistit batranetea alaturi de sotia sa"

Miercuri, 03 Martie 2021, ora 12:31
51 citiri
Retras de cativa ani din viata publica, Iliescu isi va sarbatori ziua cu sotia sa, Nina si, probabil, alaturi de cativa prieteni. Asa si-a petrecut aniversarile in ultimii ani. "A luat extrem de serios aceasta retragere din viata publica", spune un apropiat de-al sau, care a dorit sa-si pastreze anonimatul.

Ion Iliescu implineste astazi 91 de ani. Fostul presedinte al Romaniei nu a mai fost vazut public de aproape trei ani, de pe 22 mai 2018, atunci cand a fost chemat la Parchetul General de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea