Jinaru Ion Daniel:"Asta inseamna sa ai tupeu a la Rares Bogdan! Sa vezi o darapanatura si sa spui ca asa trebuie sa arate!"

Luni, 21 Septembrie 2020, ora 14:25
37 citiri
Rares Bogdan a fost intr-o mica vizita la noi in oras, in Ocna Mures. Doar ca, de fapt, vizita lui electorala pare sa fi fost una legata de singura lui idee, una fixa: pe ce sa mai puna mana!?
Si, clar, ochii i-au cazut pe baile sarate si baza de tratament, aflate acum in construire, inca departe de finalizare, dar pe care le vede gata pregatite, doar pentru el... Probabil se gandesc sau poate chiar s-a stabilit, impreuna cu Primarul Vinteler si Viceprimarul Paul Podariu, supusii din primaria ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.