Le-ati vazut? Doua minore de 14 si 15 ani, din judetul Sibiu, disparute de aproximativ o zi, sunt cautate de familie si de politisti

Miercuri, 28 Octombrie 2020, ora 12:34
23 citiri
Politistii sibieni cauta doua minore in varsta de 14, respectiv 15 ani, care au plecat impreuna voluntar de la domiciliile lor intr-o directie necunoscuta, fara a mai reveni.

Persoanele care pot oferi informatii care sa conduca la depistarea persoanelor in cauza sunt rugate sa contacteze cea mai apropiata unitate de politie sau sa apeleze gratuit numarul unic pentru situatii de urgenta 112.

La data de 27.10.2020, o femeie din localitatea Sura Mare a sesizat Inspectoratul de Politie Judetean ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea