Ludovic Orban, despre cresterea pensiilor: "Cu cat vor creste, depinde de starea economiei si de capacitatea efectiva de a plati pensiile"

Duminica, 24 Mai 2020, ora 07:47
33 citiri
Sambata seara, primul ministru Ludovic Orban a declarat ca pensiile vor creste "atat cat va permite economia", el precizand ca se va incerca si majorarea alocatiilor "atat cat va permite situatia bugetara".
"Pensiile vor creste. Cu cat vor creste pensiile depinde de starea economiei si de capacitatea efectiva de a putea plati pensiile nu numai anul asta, ci si anul viitor, anul care urmeaza si pe o perioada de timp. Sustenabilitatea sistemului de pensii este fundamentala si vrem sa oferim ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea