Medic roman: ,,Daca vom continua asa, in trei saptamani vom vedea pacienti in curtea spitalelor si apoi pe strada de alaturi"

Vineri, 27 Noiembrie 2020, ora 06:30
43 citiri
Medicul de specialitate ATI Radu Esincu, de la Spitalul Floreasca, spune ca, de la o zi la alta sistemul medical romanesc se apropie periculos de mult de limita la care nu va mai putea primi noi pacienti.

Spitalul Sfantul Pantelimon trateaza cazuri de Covid-19 de doar o luna. Iar acum 10 zile anunta ca jumatate dintre medicii de la ATI s-au infectat cu noul coronavirus.

Imaginile de acolo au venit la o zi dupa cele de la Institutul Matei Bals, unde pacientii pentru care nu mai este loc in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea