Medicul Virgil Musta atentioneaza: "Lumea sa se vaccineze. Va fi o mare problema daca pe langa COVID-19, apar si celelalte viroze banale si gripa"

Vineri, 25 Septembrie 2020, ora 18:31
23 citiri
Medicul Virgil Musta semnaleaza ca este foarte dificil sa gestionam epidemiile, din mai multe motive: "Sistemul de sanatate e coplesit de numarul de cazuri de SARS-CoV-2, foarte probabil ca gripa nici nu mai discutam sa o internam, pentru ca nu o sa mai fie locuri".

Miercuri, 498 de pacienti critici cu coronavirus erau internati in sectiile de terapie intensiva. In luna iulie, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spunea ca in Romania sunt circa 2.000 de paturi la terapie intensiva, dintre care ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea