Medrea, reactie la atacurile lui Breaz: "Ma mira puterea mare de adaptabilitate pe care o aveti. Mai ieri va vedeam la televizor cum ii criticati cu vehementa pe liberali"

Luni, 07 Septembrie 2020, ora 18:33
22 citiri
Intr-o postare publicata pe un site de socializare din mediul online, Bogdan Medrea, Presedintele PSD Alba Iulia, a dorit sa comenteze ultima postare a lui Daniel Breaz, in care critica dur fostul sau partid.

,,Draga #Daniel, stimate #rector si #senator, nu am comentat demisia dvs. din PSD, ci am respectat-o, asemenea oricarui act unilateral de vointa. La un moment dat, in viata, se poate ajunge in situatia in care strangi mana celor care ti-au fost colegi, coechipieri, parteneri, le urezi ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea